27 Kasım 2016 Pazar

DT-Erkek Parkı


Adamımız Yağız doğduğundan bu yana tiyatroya gidememiştik. Kendisi dün itibari ile 10 aylık olduğu ve de ek gıda ile beslendiği için anneanneye gönül rahatlığıyla bırakıp anne&baba saati yaptık. (Önceden de bırakıp bir yerlere gittiğimiz oldu ama bu tiyatro,sinema gibi etkinliklere yeni başladık.)

Nasıl özlemişim izlemeyi. Aklımız Yağızda olsa da itiraf ediyorum bana pek iyi geldi bu oyun. Şansımıza eğlenceli bolca da gülmeliydi oyun. 

Eşleri alışverişkolik olan üç erkek Avm nin kazan dairesinde her hafta sonu türlü bahanelerle bir araya geliyor. Eşleri ile yaptıkları uzun alışverişlerin ardından erkek mahzeni dedikleri bu yerde birbirlerine günü anlatıyor; pizza,bira eşliğinde maç izliyorlar. Kendilerine dördüncü olarak bir de yangın şefi eklenince kadro tamamlanıyor. 

İkili ilişkilerin erkek bakış açısı ile işlendiği oyunda biz eşimle bolca güldük. Her kadının alışveriş delisi gibi gözükmesine biraz içerlemedim desem yalan olmaz ama maalesef genel algı bu yönde. 

Birde bir diyalog vardı beni bitirdi. Erkeklerden biri cumartesi günleri eşine bahane olarak psikoterapiye gittiğini söylüyor. Sebebi ise "annem" diyor. Bu yalan kesin tutar dediğinde salonda epey bir gülüşme oldu :D

 
Sezonu açtık devamı gelir inşallah. 

Not: Salon çok soğuktu. Fazlaca üşüdük. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...